Nyhetsbrev April 2011

Bild på påskliljor

FÖRENINGSSTÄMMA

Datum för föreningsstämman är bestämt till den 11 Maj. Stämman börjar Kl.18.30 och det är därför bra om du kommer i god tid till Scandic Hotell vid ishallen där föreningen bokat lokal. Kallelse och information kommer att delas ut enligt våra stadgar.

Radon, VIKTIGT!

INSAMLING av alla boendes mätdosor kommer att ske nu på söndag den 17:e april. Du får komma och lämna in Dina 2 mätdosor, väl förslutna i den silvriga påsen som du sparat, mellan kl. 10 -12 samt 15-17. Mätdosorna tas emot i källaren vid 78:ans port, där Du hämtade ut dem.

Pga. av ny information från vår leverantör behöver vi samla in radondosorna nu. Inte vänta med detta till föreningsstämman som vi skrev tidigare. Vänligen ansträng Dig för att komma på ovanstående tider för att underlätta för ansvarig person.

Om du är förhindrad att komma på söndag ber vi dig prata med en granne och be denne lämna in påsen med dosorna åt dig.

Om det mot förmodan inte skulle fungera så får du kontakta Emina Qundos som är kontaktperson för radonmätningen, under påföljande vecka på tel. 070-648 22 82 för att lösa insamlingen.

Skräp och sopor

Helgens stora container blev full redan på lördagen. Styrelse har därför beslutat att ordna en till container som ställs upp helgen efter påsk, dvs. 28-29 april på samma plats som den förra containern.

Låt oss att hjälpas åt att informera de grannar som tyvärr redan ställt skräp vid risfickan om vad som gäller. I samband med containern som stod framme i helgen bar ett antal vänliga boende i området bort det skräp som någon ställt vid risfickan, så ska det inte behöva vara! Vi har gemensamt ansvar för att området ser snyggt och prydligt ut, vem vill bo i en soptipp?! Om du har sopor som behöver slängas innan nästa container anländer eller om du behöver slänga saker såsom elektronikavfall eller kemikalier så måste du åka till SÖRAB med detta!

Om du ser någon ställa skräp vid risfickan, be om legitimation och be om personens namn så kommer styrelsen i fortsättningen att polisanmäla detta beteende samt informera VäsbyHem.

Byggmaterial och byggskräp skall vara bortforslat från området senast den 21:a April.

Med vänliga vårhälsningar
Styrelsen