Sluta använda gemensam tvättstuga?

Säg upp din tvättstuga genom att kontakta Styrelsen och lämna tillbaka tvättstugenyckel till Nyckelansvarig i BRF Glädjen. Styrelsen anmäler till Ekonomisk Förvaltare så att den månatliga tvättstugeavgiften plockas bort.

Börja använda gemensam tvättstuga?

Tvättstugan är främst till för hyresgäster. Det har funnits ett begränsat antal nycklar till tvättstugan sedan införandet 2011. Det gjordes klart vid införandet att om nycklar tog slut, skulle BRF medlemmar återge sina nycklar till förmån för hyresgäster. Vi har nått gränsen för antal nycklar i rotation nu. Det finns inga ytterligare tvättstugenycklar lediga för medlemmar.

Du anmäler dig för att använda tvättstugan genom att maila Styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan. Att börja använda tvättstugan medför en engångsavgift på 200kr för att kvittera ut nyckel av Styrelsens Nyckelansvarig. Det debiteras även en månatlig tvättavgift på 75 kr/mån. Båda debiteras av Ekonomisk Förvaltare (HSB) på hyresavin. Styrelsen återkommer när det är klart att kvittera ut tvättstugenyckeln.

Vattenförbrukning

Alla betalar f.n. en fast månadsavgift för vattenförbrukningen (kall- och varmvatten). Samtidigt har BRF Glädjen ett nytt IMD system installerat av Infometric (individuell mätning och debitering av vatten). Detta system väntar på styrelsens godkännande för återaktivering. När föreningen gått över till IMD debiteras varje hushåll enbart för den egna förbrukningen (se här).

Mitt HSB

Via inloggning till vår ekonomiska förvaltares webbtjänst Mitt HSB under Mina Sidor finns alla uppgifter om ditt boende och avier tillgängliga dygnet runt. Inloggning sker enklast med personnummer tillsammans med Bank ID.