Vi tackar Arne för 8 goda år hos BRF Glädjen!

Snart är det slut på dagar att räkna ned till pensionen.
50 yrkesverksamma år är till ända (vilket är konstigt då Arne fortfarande är 45).

Det har blivit dags för BRF Glädjen att säga farväl till områdets kära vaktmästare Arne Lundblad. Sista arbetsdagen blir den 29e Oktober och då har vi haft nöjet att ha haft honom på området i 8 år (Sedan Nov 2013).

Arne har sannolikt kommit i kontakt med er alla över åren. Vi är många som blivit hjälpta och bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. Från Styrelsens sida och å medlemmarnas vägnar, vill Styrelsen tillönska Arne en lycklig fortsättning på livet i “Roslagens huvudstad”.

Ny förvaltare som tar över efter Arne Lundblad (EffektKonsult) är HSB Teknisk Förvaltning. Information om förändringen kommer inom kort.